Infoisinfo Nederland
Onthoud dat u dit bedrijf gevonden heeft op InfoisInfo 0313-63227?

Adres

De Muggenwaard 20. P.C. 6988BX, Lathum, Gelderland.
Toon kaart


Bent u de eigenaar of manager van dit bedrijf?



Wat moet je weten over Riverparc

Tuin in Lathum, Glas in Lathum, Bungalow in Lathum, Appartementen in Lathum

WOp Riverparc staan enkele typen luxe bungalows, de ÈÈn nog uitvoeriger dan de ander. Behalve een luxe woonkeuken en een grote woonkamer heeft deze villa nog een serre en een ruim balkon. .

Deze Hofstede ligt aan een vijverpartij, kaveloppervlak is 300 m2. Een luxe vrijstaande villa met uitzicht over het Rhedermeer. .

De Waterhoeve ligt aan een vijver en heeft uitzicht over het Rhedermeer. Ook deze ligt aan een grote vijverpartij, kaveloppervlak is maar liefst 450 m2. Een vrijstaande villa met een grote en sfeervolle L-vormige woonkamer van 60 m2, een prachtig uitzicht op het water. Daarom houden we het bij de meest gangbare. .

Deze uitgebreide versie van Meerzicht ligt aan het Rhedermeer. Er zijn drie slaapkamers, de grootste maar liefst 23 m2. .

De verlengde versie is een grote vrijstaande villa, een hoog afwerkingsniveau en een prachtige tuin op het zuiden. .

Vanuit Stonewall kijkt u uit over de jachthaven. De vrijstaande villa op groot kavel heeft een glazen achterpui met prachtig uitzicht op het meer. Een sfeervolle vrijstaande villa. .

De Riverplaza ligt aan of bij het water en is voor 6 tot 8 personen. Een luxe woonkeuken met inbouwapparatuur en twee slaapkamers. .

Dit is ook type Hofstede, maar dan verlengd. Hoewel er in feite slechts vijf soorten woningen staan is het niet te doen alle verschillende uitvoeringen ervan te beschrijven. De meeste Riverplaza's hebben een open haard en hebben allen een eigen parkeerplek.
Lees verder...

Sociale netwerken

We hebben geen social media account van dit bedrijf

Foto's en video's

Dit bedrijf heeft geen foto's of video's

Beoordelingen van Riverparc (0)

Beheer je een bedrijf?
Wij helpen jou het te laten groeien

Krijg meer klanten, zichtbaarheid en naamsbekendheid.
Laat ons je helpen je doelen te bereiken en je bedrijf te verbeteren.

Voeg je bedrijf toe